Geboorte verhaal

Na 41 weken vol spanning afwachten was het eindelijk zover! Twee keer had ze ons gefopt met oefenweeën maar bij de derde keer was het zover.

Lees meer »

Wasbare luiers en blije babybillen

De grootste kost als je een baby in huis hebt zijn toch wel luiers! Je kan niet zonder en je hebt ze meermaals per dag nodig tot de leeftijd van ongeveer 3 jaar. Toch wel zeer belangrijk om hier een bewuste keuze in te maken.

Lees meer »

Eco beauty met essentiële oliën

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik het super fijn vind om zelf mijn schoonheids- en verzorgingsproducten te maken. Ik vind het echt heerlijk om op eigen maat en helemaal natuurlijk mijn producten te maken. Alles wat je zelf maakt is zoveel meer waard.

Lees meer »

Chakra's en oliën

Alles op deze aarde bestaat uit energie. Alles is gemaakt uit moleculen die zich binden en een geheel vormen zoals een boom, dieren, mensen,… Deze moleculen zijn in constante beweging.Ons lichaam is een bol van energie en iedere cel in ons lichaam heeft een bepaalde functie en produceert energie. Energie bestaat ook uit trillingen en ons lichaam is 1 vibrerende massa. De trillingen van ons lichaam zowel bewust als onbewust kunnen inwerken op het fysieke lichaam en omgekeerd werken de trillingen van het fysieke lichaam jn op ons bewust en onderbewustzijn.

Lees meer »

Oliën en huisdieren

Kunnen essentiële oliën en dieren wel samen gecombineerd worden? Het antwoordt luidt, jazeker! Maar wees voorzichtig. Het gebruik van de oliën is helemaal anders dan voor mensen. Huisdieren reageren namelijk anders dan mensen. Sommige oliën zijn veel te sterk voor dieren en dus is het nodig je vooraf goed te informeren.Essentiële oliën werken niet alleen ondersteunend voor jou maar ook voor je huisdier. Dieren zijn gevoeligere wezens dan mensen. Daarom moet je het gebruik van essentiële oliën bij dieren voorzichtig opbouwen. Het is belangrijk om steeds na te gaan hoe je dier hierop reageert, ze laten snel merken of ze de geur fijn vinden of niet. Zorg er dus voor dat je huisdier de ruimte altijd kan verlaten.

Lees meer »

12 tips om zwangerschap door te komen

Ook al ben ik nog maar 19,5 weken zwanger, ik heb al heel wat uitgeprobeerd en ervaren en wou dit dolgraag met andere toekomstige mama's delen! Ik deel jullie graag mijn ervaringen rond wat je zeker in huis moet hebben om je zwangerschap door te komen.

Lees meer »