Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aftreksels van planten die elk een eigen unieke werking en geur heeft.  Ze zijn ook 100% natuurlijk. Dit gebeurt door een zeer verfijnd proces, waarvoor zeer veel grondstoffen nodig zijn, die de kwaliteit garanderen en daardoor dus ook zeer waardevol.  Zo kunnen de oliën je helpen bij het slecht slapen, als je je even wat minder voelt, ondersteuning van de weerstand,… ze dragen bij aan je levenskracht en welzijn. Ook op spiritueel niveau zijn de oliën geweldig. Ze helpen je namelijk bij je bewustzijnsproces.

Doordat ze zo sterk geconcentreerd zijn hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Door de fijne structuur dringen de moleculen van de oliën snel door de celmembranen heen en verbeteren de cellulaire functies.

Waarom Young Living?

In 2019 geraakte ik zeer geïnteresseerd in essentiële oliën. Ik heb het altijd al fascinerend gevonden wat de oliën allemaal konden betekenen voor het menselijk lichaam. Toen ik in 2019 mijn praktijk opstartte wou ik ook hierin met de oliën werken. Dus mijn zoektocht naar 100% pure natuurlijke oliën was begonnen.

Na een aantal merken te hebben getest was ik nog steeds niet overtuigd over de goede kwaliteit. In 2020 leerde ik Young Living kennen en was meteen overtuigd dat dit de oliën zijn die ik zocht. Waarom? omdat ik meteen het verschil kon ruiken en voelen tegenover de andere merken. Zo begon mijn olie avontuur bij Young Living!

Young Living handhaaft een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. De Seed to Seal standaarden zorgen ervoor dat je met elke etherische olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur, ons leiderschap op de markt en ruim twee decennia innovatie. Het resultaat? Een eindproduct waarvan je zeker weet dat het ontwikkeld is volgens de drie pilaren van Seed to Seal - inkoop, wetenschap en standaard.

Young Living baant de weg voor ieder ander bedrijf dat etherische oliën produceert door processen te ontwikkelen die onze planeet beschermen en resulteren in de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Hoe gebruiken?

Essentiële oliën kan je op 3 verschillende manieren gebruiken. Je kan ze verstuiven in een diffuser, aanbrengen op je huid of innemen. De inname kan gebeuren in een capsule met een plantaardige olie, in je glas water of in je eten. Bij inname van een olie moet je altijd goed letten dat je de plus-lijn neemt, deze lijn wordt gezien als voedingssupplementen en zijn veilig om in te nemen. Je kan de plus-lijn herkennen aan de witte sticker.

Aromatherapie heeft ontzettend veel positieve invloeden op ons lichamelijk en emotioneel welbevinden. Afhankelijk van welke olie je gebruikt, zal je een andere werking ervaren. Ook kan je op deze manier de lucht zuiveren van ongewenste geuren en bacteriën.

Zelf aan de slag gaan

Wil jij samen met mij mee op een inspirerend olie avontuur? Dat kan zeker! Je leert niet alleen de verschillende soorten oliën kennen maar ook een tal van super leuke mensen. Je komt terecht in twee super leuke community's waar wij elkaar helpen en inspireren.

Ik begeleid je mee in je fantastisch avontuur! Een hele nieuwe wereld zal er voor je opengaan.
Wil je de oliën graag puur voor jezelf gebruiken? voor je kinderen? voor in je praktijk? Het kan allemaal!  Young Living biedt je tal van voordelen aan.

Wil je hier mee op business avontuur? Dat kan ook!

Naast essentiële oliën heeft Young Living nog een heel gamma aan andere natuurlijke producten. Deze kan je onder andere terugvinden op mijn social media.

 

 

Het enige dat je moet doen is het startpakket aanschaffen en je bent vertrokken! Je kan deze kopen door mij een mailtje te sturen door onderaan op de balk te klikken en ik help je verder op weg.

Is een startpakket een te grote stap? Dan kan je altijd een op maat gemaakte roller bij mij bestellen of een losse olie om het een uit te testen.

Wat kost het startpakket?

Als je nu berekend dat je de diffuser en de 12 oliën los zou kopen, dan kom je op een bedrag van 380€!

Bij Amalurra kan je hem krijgen voor maar 184€! Daarbovenop krijg je een welkomstgeschenk én wordt je lid van de Blooming Blends team & 3Blossoms team. Geweldig toch!

Het lijkt in het begin een pak geld maar trust me... het zal je leven veranderen net zoals het bij mij heeft gedaan en je zal nooit meer zonder je olietjes kunnen!