Foto: Bold.nele

Wie ben ik?

Ik ben Jolien , 29 jaar en ben mama van een prachtige dochter.
In oktober 2019 ben ik gestart in bijberoep als nagelstyliste. Al heel lang droomde ik ervan om iets van mezelf op te starten en ben ik er ook gewoon volledig  voor gegaan. Zowel ik als mijn praktijk zijn in constante ontwikkeling. 

Omdat ik zelf al jaren sukkel met mijn gezondheid heb ik al enorm veel uitgeprobeerd om erachter te komen waarom ik altijd zo ziek ben en overal pijn heb. De laatste 2 jaren heb ik hier een enorme evolutie in meegemaakt en ben ik cursussen gaan volgen zoals handreflexologie bij owc, reiki eerste graad bij levensster, aromatherapie bij civas, voetreflexologie bij integratievereflexologie en de ART-methode bij admirecoaching.
De laatste twee cursussen ben ik momenteel aan het volgen.

Ik ben dus een zeer bezige bij en ik vind het geweldig om nieuwe dingen te leren. Zeker op spiritueel vlak en gezonde levensstijl. 

Nog iets wat mij al jaren interesseert is de leefwereld van kleine kinderen. Na een cursus Puur kind bij ignoramus te hebben gevolgd, wist ik meteen dat ik op deze manier met kinderen wou werken. Zo ben ik terecht gekomen in een kinderopvang die werkt met de Steiner pedagogie, ook wel antroposofie genoemd. Hier heb ik enorm veel geleerd over de antroposofie en ik ben er enorme fan van. Zo begon ik me meer te verdiepen in de wereld van baby's en zwangere vrouwen.  Ik voelde dat ik echt iets wou betekenen voor andere kinderen en ouders, maar ik wist nog niet op welke manier. 

In augustus 2020 werd ik zwanger van mijn eerste kindje. Een heel nieuw avontuur ging van start! Ik mocht zelf ervaren hoe het was om zwanger te zijn. Tijdens heel deze periode heb ik boeken gelezen over natuurlijke zwangerschap en opvoeden. Op een gegeven moment voelde ik ' Dit is het! Ik weet wat ik wil doen'. Het werd me helemaal duidelijk. Ik wil zwangere vrouwen op een bewuste manier leren omgaan met hun zwangerschap, bevalling en al hun kwaaltjes. Ook vrouwen die niet zwanger kunnen worden of mama's die helemaal geblokkeerd zitten wil ik helpen. 

Hoe zie ik dit? Door middel van mijn kennis en ervaringen rond zwangerschap en de leefwereld van baby's. Alles wat ik de voorbije jaren heb geleerd zal hier zijn steentje bijdragen. 

Graag deel ik mijn ervaringen met jou, deze kan je terugvinden onder Mijn verhalen.

Liefs,

Jolien


 

Foto: Bold.nele