Workshops

Heb jij altijd al zelf je eigen verzorgingsproducten willen maken?
Ben je helemaal fan van 100% natuurlijke producten?
Vind jij het belangrijk te weten wat je op je huid smeert?

Kom dan zeker eens meedoen met 1 van mijn workshops. Tijdens de workshops gaan we altijd aan de slag met essentiële oliën en 100% natuurlijke basisproducten. Leer hoe je essentiële oliën kan inzetten op zowel je fysieke als mentale toestand en een hele andere wereld zal voor je open gaan!

Lees hieronder welke workshops er allemaal zijn. Indien er een workshop gepland staat zal er een datum bijstaan. Je kan je altijd inschrijven door mij een mail te sturen naar info@ama-lurra.be

De workshops gaan altijd door op het adres van Amalurra tenzij anders vermeld. 

Wil jij graag een workshop organiseren bij jouw thuis? Dat kan! Boek een workshop die je graag bij jouw thuis laat doorgaan en nodig een minimum van 4 vrienden uit.

 

Je allerkleinste verdient het allerbeste! Daarom is het zeer belangrijk dat je weet wat je smeert op dat gevoelig huidje van ze. In veel babyproducten zitten heel veel chemische stoffen die niet goed zijn voor je baby. De huid van je baby is nog zo gevoelig en dun dat het heel belangrijk is om natuurlijke producten te gebruiken.
Tijdens deze workshop maken we een aantal baby verzorgingsproducten en leer je op welke manier je essentiële oliën bij baby's kan gebruiken.

Tijdens deze herfstworkshop leer je hoe je essentiële oliën kan inzetten om je weerstand te ondersteunen. We maken een chestrub en een weerstandsroller die je meteen kan gebruiken.

 

Ben jij benieuwd hoe je natuurlijke kaarsen kan maken?
Hou jij niet van chemische geurkaarsen?
Wil jij een uniek versierd kaarspotje maken?

Tijdens deze workshop leer je de decoupage servetten techniek om jouw kaarspotje om te toveren tot een prachtig kunstwerk. Daarna gaan we de kaarspotjes vullen met natuurlijke soja was en voegen we er de christmas spirit essentiële olie aan toe.

Ga naar huis met 2 prachtige natuurlijke geurkaarsen die zorgen voor een heerlijke kerstsfeer in huis.